מחיקת חשבון או ארכיון

מחיקת החשבון שלכם

פתחו את החשבון ובחרו במחיקת חשבון. נדרשת כניסה מחדש. תחילה העבירו בעלות או מחקו ארכיונים שבבעלותכם. בחרו אם הקבצים שהוספתם יישארו בארכיונים המשפחתיים או יימחקו, בכפוף לבדיקות המוצגות בטופס.

מחיקת ארכיון משפחתי

בעל החשבון יכול לקבוע מחיקה בהגדרות המשפחה. אפשר לבטל אותה במשך 14 ימים לפני תחילת המחיקה. תחילה יש לבטל מנויים פעילים; חובת שימור משפטית חוסמת מחיקה. מחיקה שהושלמה מסירה נתונים וגרסאות קבצים, לחלק מהגיבויים ומעותקי השחזור אין תפוגה אוטומטית. הגדרות שמירת הגיבויים מפורטות בהורדות וייצוא.

החזרים

החזר מפסיק את הגישה שנרכשה באותו תשלום ואינו מוחק את הארכיון. מסלול שנרכש בנפרד נשאר בתוקף. אחרת, התוכן הקיים נשאר זמין לקריאה ולייצוא בהתאם להרשאות.

לא מצליחים להיכנס?

פנו לפנקס. התמיכה צריכה לאמת את זהותכם והרשאתכם לפני שינוי או מחיקה של חשבון או ארכיון.